View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000630OpenIVGeneralpublic2019-02-21 19:22
ReporterKeesFokkerAssigned To 
PriorityurgentSeverityblockReproducibilityalways
Status newResolutionopen 
PlatformWindowsOS10 (64-bit, 32-bit)OS Version10.0
Product Version3.1 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000630: open IV does not load and says that I have to change locatien but says that he has found GTA successful
DescriptionI moved GTA 5 to another disk. the old folder is an automatic shortcut to the new folder. Open 4 first says that he has found it successful. if i than press continue I come back to that same window. if I change the location to the new location, it gives an error

Time: "12:46:11"
Type: "EListError"
Message: "Duplicates not allowed"

Additional information:
[Context]
App::Temp=C:\Users\kees9\AppData\Local\Temp\OpenIV_001C4742\
GetSystemDefaultLangID=1043
SysLocale={ DefaultLCID: "1043", PriLangID: "19", SubLangID: "1", FarEast: "True", MiddleEast: "True" }
App::Path=C:\Users\kees9\AppData\Local\New Technology Studio\Apps\OpenIV\
GetThreadLocale=1043 (0x0413)
Game::Platform=pc
WebClientIndex=1971453374
ApplicationPath=C:\Users\kees9\AppData\Local\New Technology Studio\Apps\OpenIV\
OS=Windows 10 (Version 10.0, Build 0, 64-bit Edition)
Game::ID=Five (GTA V)
WebClientToken={A522B1DB-8C23-4642-ABB9-A92D2BB91BB6}
GetSystemDefaultLCID=1043
WebClientId=9412521
App::Lang=en_GB
Game::Path=C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\

[Windows]
TPreloaderWindow=OpenIV 3.1
TErrorWindow=OpenIV - Application error


[Exeption]
Exe: 3.1.0.1032 31-12-2018
Address: 0x0078675B
ClassName: EListError
MessageText: Duplicates not allowed

ClientId: 9412521, ReportId: 3061483
TagsNo tags attached.
GameGrand Theft Auto V

Activities

Team

2019-02-18 19:04

developer   ~0000477

As workaround you can reinstall OpenIV and set new path after it.
This way it should work.

KeesFokker

2019-02-21 19:22

reporter   ~0000479

i already could set a new path but that didnt work. but, i reinstalled it and indeed worked. (i have now set it so that it will immediately start with that path.)
thanks a lot

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-02-17 14:47 KeesFokker New Issue
2019-02-18 19:04 Team Status new => feedback
2019-02-18 19:04 Team Note Added: 0000477
2019-02-21 19:22 KeesFokker Note Added: 0000479
2019-02-21 19:22 KeesFokker Status feedback => new